Lokali i stanovi leskovačkog “Graditelja” na licitaciji, procenjena vrednost oko 50 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 20.Maj.2023, 16:37

Lokali i stanovi leskovačkog “Graditelja” na licitaciji, procenjena vrednost oko 50 miliona dinara

Leskovačka firma Graditelj, koja je u stečaju od 2010. godine, prodaje objekte i lokale u Kragujevcu, kao i poslovne prostore u Negotinu, objavljeno je na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Početne cene kreću se od 1,9 do 10,5 miliona dinara.

Nekada uspešna leskovačka neimarska firma prodaje četiri objekta u Kragujevcu, ukupne površine 180 kvadrata, po početnoj ceni od 10,5 miliona dinara, dok je procenjena vrednost tih objekata je 21 milion. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Prodaju se i dva lokala, takođe u Kragujevcu, ukupne površine od 66 kvadrata. Njihova početna cena je 1,9 milion dinara, a procenjena 3,8.

Leskovački građevinski kombinat prodaje i poslovni prostor u Negotinu, čija je površina oko 153 kvadrata, po početnoj ceni od 10,5 miliona dinara. Procenjena vrednost je 21 milion.

Oglašena je i prodaja tri stana u izgradnji u Negotinu - dva dvosobna i jednog trosobnog. Njihova ukupna površina je oko 190 kvadrata, početna cena 2,75 miliona, a procenjena vrednost 5,5 miliona dinara.

Rok za prijave je 29. maj, a javno nadmetanje zakazano je za 5. jun u prostorijama Privrednog suda u Leskovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.