Ljubenović: Vlasotince ponovo ima dva predsednika

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2015, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubenović: Vlasotince ponovo ima dva predsednika

LESKOVAC – Lider Pokreta socijalista i donedavni predsednik opštine Vlasotince Mirosla Ljubenović ocenio je da opština ponovo ima dva predsednika.

On je na juče održanoj konferenciji za medije kazao da je njegova smena pre tri meseca izvršena nezakonito.

„Ni nakon zadnje, osme po redu promene vlasti, Vlasotince nema zakonitog predsednika. Bio sam u Fondu PIO gde su mi rekli da Vlasotince trenutno ima dva predsednika“, kazao je Ljubenović i dodao da je podneo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tužbu nadležnom sudu.

On je ocenio da mu je odbornički mandat nezakonito oduzet, te da takođe nije po zakonu vraćen na mesto zamenika predsednika Skupštine.

Ljubenović je kazao i da su u poslednja tri meseca vršena nezakonita zapošljavanja u opštinskim preduzećima, u Vodovodu, Turističkoj organizaciji, Domu zdravlja i u Sportskoj hali.

Takođe je potenciraom kako je rekao, nezakoniti izbor direktora Turističke organizacije, rekavši da je njegov izbor izvršen a da prethodni nije smenje, zbog čega je reagovao kod nadležnog suda.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.