Izvor: JUGpress.com, 16.Maj.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljiljana Stjepanović „ U krupnom planu “

LESKOVAC

Na tribini „U krupnom planu“ Leskovačkog kulurnog centra gostovaće Ljiljana Stjepanović, proslavljena pozorišna, filmska i televizijska glumica. Popularna glumica će govoriti o svom stvaralaštvu, ključnim ličnostima i događajima u svojoj karijeri. Ljiljana Stjepanović je bila prvakinja Pozorišta na Terazijama gde je odigrala značajan repertoar za koji je dobila najveća priznanja. Dobitnica >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je, između ostalih, nagrade „Žanka Stokić“ za izuzetan doprinos srpskoj filmskoj, televizijskoj i pozorišnoj umetnosti, „Nušićeve nagrade“ za životno delo glumcu komičaru i dve statuete „Ćuran“ na Danima komedije u Jagodini. Najširu popularnost stekla je upečatljivim ulogama u televizijskim serijama „Bolji život“, „Srećni ljudi“, „Porodično blago“ i „Selo gori a baba se češlja“.

Tribina će se održati u petak, 17. maja u 19 sati.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.