Liga za Leskovac odlazi u istoriju!?

Izvor: juGmedia, 31.Jul.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga za Leskovac odlazi u istoriju!?

LESKOVAC – Udruženje građana Liga za Leskovac, koje je formirano pre nekoliko meseci i koje ima odbornike u lokalnoj skupštini, najverovatnije će prestati da postoji pod tim imenom zbog čestih sukoba njegovih članova i ruženje imena grada.

Prema saznanjima Jugmedie, jedan od odbornika vladajuće koalicije predložio je, naime, da odbornici Skupštine Leskovca, opozovu ranije rešenje o saglasnosti upotrebe imena >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << grada.

U obrazloženju se navodi da udruženje nije doprinelo boljitku grada, iako je registrovano radi propagiranja i ostvarivanja ideja o boljem i perspektivnijem Leskovcu, već da se za njega vežu stalni sukobi članstva, što stvara negativnu sliku o Leskovcu, a zamera se i to što je to udruženje građana od samog starta politički delovalo.

Ukoliko ovaj predlog bude usvojen na narednoj sednici Skupštine Leskovca, od Agencije za privredne registre zatražiće se brisanje Lige za Leskovac, čime će ovo udruženje otići u istoriju.

Skupština grada je 26. marta ove godine odobrila udruženju upotrebu imena Leskovca u svom nazivu, a njegov osnivač bio je tada aktuelni predsednik leskovačkog parlamenta Živojin Stefanović.

Kasnije je funkciju predsednika Lige za Leskovac preuzeo Goran Stojanović, njen istaknuti član, od nedavno i član Gradskog veća.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.