Lider radikala na crnoj listi?

Izvor: Cafe.ba, 03.Dec.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider radikala na crnoj listi?

LESKOVAC - Lider radikala Vojsilav Šešelj nalazi se na crnoj listi novinskih kuća u Srbiji, koje pod pritiskom vlasti otkazuju već dogovorene intervjue - prenose mediji u regionu.

Šešelj je trebao da posjeti Leskovac, ali je privatna lokalna televizija otkazala njegovo gostovanje - navodi "Jugomedia.info"

Predsjednik tamošnjeg okružnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << odbora SRS-a Tomislav LJubenović kaže da se Šešelj trebao sastati sa stranačkim funkcionerima, ali da je najviše računao na tv nastup.

Radikali vjeruju da je nastup najavljen pa otkazan po naredbi republičke vlasti.

U lokalnoj televizi odbijaju da komentarišu tvrdnje da se radi o pritisku, a novinar Dragan Marinković tvrdi da su novinari "odbili da vode emisiju u kojoj je trebao gostovati Šešelj".

On kaže da ne želi da "vodi emisiju u kojoj gostuje čovek koji je devedesetih godina čitao popis imena 120 novinara za odstrel" .

Međutim, portali navode da je, u isto vrijeme, otkazano gostovanje Šešelja na još nekoliko lokalnih televizija u Srbiji, među kojima je i jagodinska TV Palma.

"Ovakva blokada medija nije bila ni u Miloševićevom režimu", kaže LJubenović.

Šešeljevo nedavno gostovanje na privatnoj šabačkoj televiziji, kako tvrde njeni čelnici, propraćeno je "lošim" telefonskim vezama i obaranjem sajta.

Lider radikala je u svojim dosadašnjim nastupima na televizijama u BiH i Hrvatskoj tvrdio da ni jedna televizija sa nacionalnom frekvenicjom u Srbiji ne smije da ga pozove u goste, kao ni vodeći srpski listovi.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Šešelj na crnoj listi?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2014

Lider radikala Vojsilav Šešelj nalazi se na crnoj listi novinskih kuća u Srbiji, koje pod pritiskom vlasti otkazuju već dogovorene intervjue...Šešelj: Nijedna televizija sa nacionalnom frekvenicjom u Srbiji ne sme da me pozove u goste, kao ni vodeći srpski listovi.. ..Šešelj je trebao da poseti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.