Leskovčaninu kod koga su pronađeni amfetamin i marihuana određen pritvor do 30 dana

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2024, 18:27

Leskovčaninu kod koga su pronađeni amfetamin i marihuana određen pritvor do 30 dana

Nakon što su pretresom prostorija pronašli tri kesice sa oko 150 grama amfetamina i dve kesice sa manjom količinom marihuane, policija u Leskovcu je uhapsila 25-godišnjaka iz tog grada. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, a nakon saslušanja u tužilaštvu određen mu je pritvor do 30 dana.

Policija je uhapsila N. D. iz Leskovca, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kod koga su pretresom prostorija koje koristi pronašli nedozvoljena sredstva.

Tom prilikom su pronađene tri kesice sa oko 150 grama amfetamina i dve kesice sa manjom količinom marihuane - navode u policiji.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je osumnjičeni N.D. koji je po odobrenju javnog tužioca zadržan zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga i to 147,16 grama amfetamina i 1,09 grama marihuane.

Nakon saslušanja, na predlog javnog tužioca, prema njemu je određen pritvor u trajanju do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti da bi ostankom na slobodi mogao ponoviti krivično delo i okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva - kažu u OJT Leskovac.

Doneta je i naredba o sprovođenju istrage, s obzirom na to da se osumnjičenom stavlja na teret krivično delo za koje je zakonom propisana kazna zatvora u trajanju od 3 do 10 godina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.