Leskovčanin švercovao 5.000 litara „euro dizila“

Izvor: juGmedia, 01.Nov.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin švercovao 5.000 litara „euro dizila“

LESKOVAC – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa službenicima Poreske policije u Leskovcu zaplenili su 5.000 litara derivata nafte čija se vrednost procenjuje na oko oko 695.000 dinara.

Osumnjičeni se tereti da je početkom meseca oktobra bez ovlašćenje za trgovinu i prateće dokumentacije, radi prodaje krajnjim kupcima nabavio 5.000 litara nafte „euro dizil“ koju su pripadnici policije pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u kamionu kojim je on upravljao.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda protiv četrdesetosmogodišnjeg muškarca iz Leskovca biće podneta krivična prijava nadležnom javnom tužiocu.

(Kraj

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pronašla pet tona derivata nafte

Izvor: JUGpress.com, 01.Nov.2016

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa službenicima Poreske policije u Leskovcu, zaplenili su 5.000 litara derivata nafte čija se vrednost procenjuje na oko oko 695.000 dinara...Osumnjičeni se tereti da je početkom meseca oktobra,  bez ovlašćenje za trgovinu i prateće...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.