Leskovčanin krao ženama minđuše sa ušiju

Izvor: juGmedia, 07.Feb.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin krao ženama minđuše sa ušiju

Dvadesešestogodišnji mladić iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je ženama krao minđuše, saopštila je policija.

On se tereti da je 28. januara i 2. februara u Leskovcu, prišavši im s leđa, dvema ženama strgnuo minđuše, a zatim pobegao.

Takođe se sumnja da je, 31. januara u prepodnevnim satima, jednu ženu, kojoj je takođe prišao sa leđa, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << oborio na zemlju, skinuo joj minđuše i pobegao.

Policija je kod njega pronašla minduše koje će biti vraćene vlasnicama, zaključuje se u policijskom saopštenju.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Leskovčanin krao ženama minđuše sa ušiju

Izvor: OkRadio.rs, 08.Feb.2017, 09:45

Dvadesešestogodišnji mladić iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je ženama krao minđuše, saopštila je policija. On se tereti da je 28. januara i 2. februara u Leskovcu, prišavši im s leđa, dvema ženama strgnuo minđuše, a zatim pobegao. Takođe se sumnja da je, 31. januara u prepodnevnim...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.