Izvor: Blic, 30.Jul.2022, 10:50

Leskovčanin "Stojadinom" stigao do Kušadasija i postao hit: "To mogu samo budale kao ja"

Bez starca, nema udarca, kaže naša stara, a mladić iz Leskovca,dokazao je to kroz primer Zastave 101, u popularnoj kulturi poznati i kao "Stojadin". Naime, on je upravo ovim automobilom, baš u vreme kada se sve više automobila kvari na putu ka moru, uspeo da stigne sve do Kušadasija, što je put od čak 30 sati.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Momak iz Leskovca zapalio Stojadinom na Kušadasi, vozio 30 sati bez odmora

Izvor: Luftika.rs, 31.Jul.2022, 08:25

Stara mašina je izdržala. Aleksić je svojim „Stojadinom“ već putovao u Paraliju, Ulcinj i preko Albanije se vratio u Lebane.. Mladić iz Leskovca, koji se na Tik Toku potpisuje kao Aleksić Moto, postao je hit na društvenim mrežama jer je starim automobilom Zastava 101, Stojadinom, vozio 30...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.