Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2021, 11:58

Leskovčanima pripao derbi začelja

LESKOVAC

Odbojkaši „Dubočice“ su ostvarili najavljeno, a to je pobeda protiv „Smederava“ u zaostaloj utakmici 13. kola Prve lige Srbije. Sam rezultat 3:1 (35:37; 25:13; 25:22; 25:23) pokazuje da je vođena neizvesna i ravnopravna borba. Do kraja prvenstva ostaju još dva kola, a četiri kluba će za svoju prvoligašku sudbinu strepeti do poslednjeg trena, jer „Dubočica“, „Smederevo“ i „Železničar“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << imaju 13, a „VA 014“ 12 bodova. Leskovčani u subotu idu u Topolu, na megdan trećeplasiranom „Karađorđu“.

Trener Marjan Nikolić veruje da ekipa može da izbori makar pretposlednje mesto u ligi i tako obezbedi baraž za opstanak, a svoj optimizam gradi na dobrim rezultatima u poslednjih nekoliko utakmica.

„Među konkurentima za ispadanje imamo najbolju set i poen razliku, što takođe može da odluči.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.