Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2021, 20:46

Leskovčani uspešno startovali

LESKOVAC

Košarkaši Zdravlja pobedom na gostovanju u Zemunu protiv ekipe „Borca“ započeli su doigravanje košrakaške Druge lige Srbije. Rezultat 77:92 (22:27, 26:27, 19:17, 10:21) je naznaka da će Leskovčani biti jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje jednog od prva dva mesta koja vode u viši rang takmičenja. Inače, ekipa „Borca“ se na početku meča bolje snašla i povela u četvrtom minutu sa 11:2, ali gosti serijom 0:15 preokreću rezultat i u šestom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << minutu vode 11:17. U drugoj četvrtini „Zdravlje“ konstantno vodi, ali najviše sa deset poena prednosti, a na odmor se otišlo sa rezultatom 48:54. U trećoj četvrtini izjeden odnos snaga na terenu, gosti održavaju prednost i u poslednjih deset minuta igre se ušlo sa četiri koša prednosti za goste (67:71). U tom peridou igre sjajna odbrana gostiju, koja je dozovolila ekipi „Borca“ da postigne samo deset poena i na kraju zaslužena i ubedljiva pobeda – 77:92.

Za ekipu Zdravlja su igrali: D. Jović 9 (6 skokova), Jovanović 20 (8 asistencija), Stojković 1, Petković 12, Bjelak 15 (4 skoka), Radivojević 8, Pejović 13 (5 skokova), Spasić 6, Marković 8 (5 skokova), Đ. Jović.

Utakmica 2. kola se nastavlja za tri nedelje, 27. februara. U Leskovac dolazi ekipa beogradskog „Slodesa“, vodeći tim lige.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.