Leskovčani uhapšeni prilikom primopredaje pištolja

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2021, 22:02

Leskovčani uhapšeni prilikom primopredaje pištolja

Pištolj sa 7 metaka leskovačka policija pronašla je za pojasom 37-godišnjeg muškarca, a on je, zajedno sa 46-godišnjim sugrađaninom koji mu je predao oružje, uhapšen i priveden nadležnom tužilaštvu.

Dvojica Leskovčana, M.N. i V. Z. se terete da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a kako saopštavaju iz MUP-a, njih je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa oružjem zatekla na periferiji grada.

Prilikom pretresa kod M. N. za pojasom pronašla pištolj sa 7 metaka. Kako se sumnja, navedeni pištolj je osumnjičeni V. Z. nosio u svojoj torbici, a pre dolaska policije ga je predao osumnjičenoj M. N. - saopštavaju iz policije.

Njima je po ovlašćenju Višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati i on su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.