Izvor: JUGpress.com, 23.Jan.2021, 10:44

Leskovčani u plejofu

LESKOVAC

Košarkaši „Zdravlja“ su pobedom u 14. kolu Druge lige grupe „Jug“ uspeli da se plasiraju u plejof doigravanje, gde će u nastavku prvenstva odmeriti snage sa četiri najbolje ekipe grupe „Sever“. Oni SRC „Dubočica“ pobedili direktnog konkurenta, ekipu Železničara iz Čačka rezultatom 80:63 (23.15, 22:9, 15:19, 20:20). U Čačani su bili ravnopravan protivnik samo prvih četiri minuta, kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i imali prednost od tri poena (6:9). Leskovčani su tada zaigrali mnogo organizovanije i završili prvu četvrtinu sa 23:15. Sa takvom igrom nastavili su i u drugoj četvritin, te su ovaj deo dobili još ubedljivije i na odmor se otišlo sa 45:24. U drugom poluvremenu se vodila izjednačena igra, a pitanje konačnog pobednika se nije postavljalo.

Za ekipu Zdravlja Leskovac su igrali: D. Jović 8 (3 skoka), Jovanović 8  Stojković 9 (3 skoka), Petković 11 (7 asistencija, 3 skoka), Bjelak 19 (4 skoka), Radivojević 2, Pejović 3 (6 skokova), Marković 11, Đ. Jović 3 (3 skoka).

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.