Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2023, 14:03

Leskovčani pretukli sugrađanina, Tužilaštvo ih pustilo da se brane sa slobode

Zbog sumnje da su u subotu uveče ispred noćnog kluba prebili 19-godinjaka i naneli mu povrede zbog kojih je završio u Bolnici, leskovačka policija uhapsila je trojicu mladića, dok će protiv jednog biti podneta krivična prijava. Osumnjičeni su u Osnovnom javnom tužilaštvu priznali krivicu, nakon čega su pušteni da se brane sa slobode.

N. I. (20), R. R. (21) i Đ. M. (18) se terete da su da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, dok je u tuči učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i 17-godišnji mladić.

Kako se sumnja, oni su u subotu uveče ispred jednog kluba u gradu, nakon kraće rasprave fizički napali devetnaestogodišnjeg mladića i zadali mu više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela. Tom prilikom 19-godišnjak zadobio je lake telesne povrede i zbrinut je u Opštoj bolnici u Leskovcu - navode iz policije.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, odakle saopštavaju da su priznali krivicu, pa je odlučeno da se brane sa slobode.

Nije bilo osnova za predlaganje pritvora s obzirom na to da osumnjičeni imaju uredno prijavljene adrese, te ne postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da nisu do sada osuđivani i ne postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke ili da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - saopštavaju iz Tužilaštva.

Dodaju i da će biti preduzete dokazne radnje radi utvrđivanja činjenica i donošenja odluke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.