Izvor: JUGpress.com, 30.Jul.2023, 22:40

Leskovčani osvojili basket 3×3 turnir

LESKOVAC

Leskovac je bio domaćin i jedna od stanica državnog prvenstva Srbije u 3×3 basketu. Najbolji na turniru je tim Leskovac 3×3, drugo mesto osvojila je ekipa Krupnja, a treće Čačak. Na turniru je učestvovalo 14 timova. Utakmice su se odigravale na Gradskom trgu bez problema, a onda je iznenadni vetar doveo do prekida, te su se poslednja četvrfinalna utakmica, polufinala i finale odigrali u hali „Partizan“.

Nagradni fond je bio 120.000 dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << (90.000 za prvo, 20.000 za drugo i 10.000 dinara za treće mesto). Pobednik turnira izborio je i direktan plasman za finali turnir prvenstva Srbije koji će se održati u septembru u Beogradu.

Lazar Jakovljević u ime organizatora kaže da se ovaj vid takmičenja organizuje deset godina.

„Počeli smo 2013. godine. Naša sezona kreće negde početkom maja meseca, a završava se polovinom septembra. Imamo preko 30 turnira godišnje u tom periodu.“ (kraj) IS/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.