Leskovčani o (ne)organizovanom dočeku na Širokoj čaršiji

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2013, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani o (ne)organizovanom dočeku na Širokoj čaršiji

 LESKOVAC - Na oficijalnoj stranici Jugmedie na Facebook-u, pitali smo juče Leskovčane koju bi muzičku zvezdu voleli da vide i čuju u novogodišnjoj noći na Širokoj čaršiji. Potvrdilo se da su ukusi različiti, ali da i Leskovčanima ne manjka smisao za humor.

Jedan od predloga je bio da Aleksandar Vučić kao počasni građanin Leskovca finansijski pomogne organizaciju dočeka.

Od konkretnijih imena >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << muzičkih zvezda i zvezdica na spisku su se našli Dženan Lončarević, Ana Bekuta, Neverne bebe, dok je jedan čitalac konstatovao da je sada prekasno za organizaciju kvalitetnog koncerta i da zbog toga treba odustati jer bi, kako ona kaže, sada to bilo samo bacanje para.

Bilo je i šaljivih predloga po kojima je jedan čitalac poželeo da na bini vidi “upošljenike“ Turističke organizacije Leskovac (TOL).

“Ima ih preko 100 i mislim da bi se ludo zabavljali u novogodišnjoj noći”, smatra ovaj komentator, koji, uzgred, loše računa.  Jedna gospođa je predložila da je za taj novac bolje nahraniti gladne.

U svakom slučaju, dok se o organizaciji proslave još uvek odlučuje, možda ove ideje nadležnima posluže kao inspiracija.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.