Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani najbolji na „Vlasinskoj somovijadi“

VLASINSKO JEZERO

Ukupni pobednik sportsko-turističke manifestacije „Vlasinska somovijada“, koja je održana pored vidikovca „Hadži Zamfira“ na Vlasinskom jezeru je ekipa Leskovca u sastavu Igor, Vladan i Nenad Arsić.

Pobednički pehar su osvojili pošto su iz jezera izvukli soma teškog 30 kilograma.

Nakon prijema pehara Igor Arsić je rekao da je izuzetno zadovoljan što je pobednik ovogodišnjeg takmičenja na Vlasini.

„S obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je konkurencija bila jaka, učestvovalo je 30 ekipa, pobedu nisam očekivao. Izuzetno sam zadovoljan organizacijom takmičenja“, rekao je Arsić.

Drugo mesto su, takođe, osvojili takmičari iz Leskovca, Slađan Đorđević, sa Vojislavom i Ivanom Cekićem, koji su ulovili četiri soma ukupne težine 21 kg i 220 grama.

Treće plasirana ekipa je iz Niša u sastavu Nebojša i Vojislav Mihajlović i Novica Milenković. Oni su ulovili soma od 4,5 kg.

„U potpunosti smo  zadovoljni ovogodišnjom manifestacijom i ukupnim ulovom od šest somova teških preko 60 kilograma. Učestvovalo je 90 takmičara iz Srbije, Makedonije i Bugarske“, kaže u ime organizatora Novica Stankovič, šef Službe Predela izuzetnih odlika „Vlasina“.

Uz finansijsku pomoć kompanije „Coca cola“, ovogodišnje takmičenje organizovali su Klub sportskih ribolovaca „Vlasinsko jezero – Pastrmka“ i Direkcija za građevinsko zemljište i puteve iz Surdulice.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.