Leskovčani dočekuju Rudar i nadaju se četvrtom trijumfu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani dočekuju Rudar i nadaju se četvrtom trijumfu

Nakon 18 godina leskovačka Dubočica i Rudar iz Kostolca odigraće prvoligašku utakmicu, a novi duel u elitnom rangu ova dva tima odigraće u subotu, 12. oktobra u Leskovcu u 5. kolu ARKUS lige. Leskovčani se nadaju još jednoj pobedi, kaže sportski direktor Dubočice Saša Miljković.

Pobeda nad Partizanom u Beogradu vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je samopouzdanje leskovačkim igračima, a potvrda trijumfa u gostima neophodna je na domaćem terenu.

Ekipa iz Kostolca je dosad imala po pobedu i remi i 2 poraza, pa zauzima 8. mesto na tabeli. Duplo više bodova (6) imaju Leskovčani koji zauzimaju 3. mesto. Biće to duel ekipe sa jednom od najboljih odbrana i primljena 94 gola (Dubočica) i jedne od najlošijih odbrana sa primljenih 116 golova.

Da neće biti lako u 5. kolu ARKUS lige, veruje Saša Miljković.

Iskusna i nezgodna ekipa Rudara iz Kostolca koja već 10, 12 godina u kontinuitetu igra Superligu. Nisu slučajno tu gde jesu, biće teško, nama je podrška publike neophodna. Nakon bolnog poraza protiv Železničara, ohrabrila nas je pobeda nad Partizanom i spremni smo i za ovaj meč - kaže Miljković.

Prisećajući se “zlatnih dana” Dubočice, foto-reporter Miloš Stamenković, nagovestio je da je leskovački tim na putu do trofeja u Kupu Srbije u sezoni 1993/1994 pobedio i Rudar.

Utakmica se igra u Sportsko-rekreativnom centru “Dubočica” od 18 sati, a iz uprave kluba pozivaju navijače da dođu i podrže ih u narednom kolu.

Ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Dubočica 54” dočekuje ” “Rudar” iz Kostolca

Izvor: JUGpress.com, 10.Okt.2019

LESKOVAC..U petom kolu rukometne Superlige u Leskovcu će se u subotu od 18 časova u SRC „Dubočica“ odigrati utakmica između leskovačke „Dubočice 54“ i „Rudara“ iz Kostolca. Leskovačka publika očekuje, nakon trijumfa u Beogradu protiv „Crvene zvezde“ i „Partizana“ još jedan...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.