Leskovačko pozorište dolazi u Niš

Izvor: Megafon.co, 27.Mar.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačko pozorište dolazi u Niš

Leskovačko Narodno pozorište sa predstavom „Otac“ Augusta Srindberga u adaptaciji i režiji Miloša Jagodića dolazi u Niš. U Narodnom pozorištu Niš u četvrtak, 28. marta predstava počinje u 20 sati.
O predstavi “August Strindberg je jedan od najzačajnijih svetskih pisaca, začetnik modernog teatra”, kaže reditelј Miloš Jagodić i dodaje da je bio veliki izazov raditi ovaj komad.
Premijera u >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << leskovačkom pozorištu je održana 22. januara. U predstavi igraju: Dragan Marjanović, Suzana Grujčić, Petra Dimitrijević, Ivan Janković, Filip Radivojević, Dušica Milošević i Predrag Smilјković.
Cena ulaznice je 500 dinara i važe svi aktuelni popusti.
Foto – PROMO

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

LESKOVAČKO POZORIŠTE DOLAZI U NIŠ

Izvor: kult-URA.com, 28.Mar.2019, 15:08

Leskovačko Narodno pozorište sa predstavom „Otac“ Augusta Srindberga u adaptaciji i režiji Miloša Jagodića dolazi u Niš.. . U Narodnom pozorištu Niš u četvrtak, 28. marta predstava počinje u 20 sati.. “August Strindberg je jedan od najzačajnijih svetskih pisaca, začetnik modernog teatra”,...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.