Leskovački učenici dočekali olimpijski plamen

Izvor: juGmedia, 22.Apr.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački učenici dočekali olimpijski plamen

LESKOVAC – Na Širokoj čaršiji u Leskovcu dočekan je olimpijski plamen kao uvertira za desete Olimpijske sportske igre učenika Srbije.

Stonoteniser iz leskovačke Gimnazije Đorđe Jović prva je poneo baklju Školske olimpijade koja će ove godine biti održana u Vranju početkom maja meseca.

Iz Leskovca će se takmičiti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 255 škoalraca u svim sportskim disciplinama.

Leskovac je uvek imao šampione u školskom sportu. Ne postoji disciplina iz koje nismo doneli po jednu medalju. Nadam se da će tako biti i ove godine“, poručio je direktor Osnovne škole „Svetozar Marković“ i član Olimpisjkog komiteta Jovica Marjanović učenicima na dočeku baklje u Leskovcu.

Cij ove manifestacije jeste da promoviše školski i dečji sport, pozove na fizičku aktivnost i da pošalje poruku da je najvažnija časna pobeda i fer-plej.

(Kraj) dum
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.