Leskovački srednjoškolci volontirali u “Bebafarmu”

Izvor: juGmedia, 08.Dec.2012, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački srednjoškolci volontirali u “Bebafarmu”

LESKOVAC – Više od pedeset leskovačkih srednjoškolki i srednjoškolaca danas su volontirali kod petanestak poslodavaca koji će donirati novac prvom srednjoškolskom fondu “Srednjoškolci za srednjoškolce”, koji je 2010. godine osnovala Unija srednjoškolaca Srbije.

“Ovde je sve drugačije nego u državnim zdravstvenim ustanovama, atmosfera je opuštena, a pacijenti ne ulaze preko reda”, kazao je učenik Medicinske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << škole Nikola Stojković, koji je sa drugaricama volontirao u privatnoj poliklinci “Bebafarm”.

Stojković, koji je i koordinatot Unije srednjoškolaca Srbije za Leskovac, rekao je da se od prikpljenog novca u fondu realizuju novi projekti.

Preko hiljadu srednjoškolaca i srednjoškolki iz dvadeset gradova Srbije danas se uključilo u akciju, obeležavajući Međunarodni dan volontera i volonterki, a u susret desetom rođendanu Unije srednjoškolaca Srbije.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.