Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2021, 20:01

Leskovački “slogaši” prošišali kroz Alakince

LESKOVAC

Fudbaleri leskovačke Sloge od početka prvenstvene sezone zauzeli su čelnu poziciji na tabeli zone ,,Jug”, a najozbiljnija ekipa koja je u stopu pratila fudbalere leskovačkog zonaša bili su fudbaleri Alakinca iz istoimenog mesta u blizini Surdulice. Međusobni susret u nedelju u Alakincu bio je prilika da se odluči koja je od ove dve ekipe istinski bolja, tamo, na fudbalskom terenu. Posle bolje igre u toku čitavog susreta fudbaleri Sloga bili su dominantna ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i sasvim zasluženo slavili pobedu od 0:2 , čime su se još više učvrstili kao lideri na tabeli zone ,,Jug” sa sedam bodova viška od najbližeg pratioca ekipe Alakinca. Teško je da će ovu priliku ispustiti fudbaleri Sloge, pa će Leskovac po svemu sudeći dobiti u Slogi novog srpskoligaša u grupi ,,Istok”

U Orašju domaća Budućnost je lako došla do nova tri boda u pobedi nad ekipom Gracko rezultatom 3:1, a pobedu na svom terenu u Bojniku izvojevali su fudbaleri Puste reke u meču sa Žitorađom rezultatom 3:1. Ekipa Čekmina hrabro se isprsila na gostovanju u Vranjskoj banji u meču sa istoimenom ekipom, u meču u kome su mreže oba golmana ostale netaknute, a u pravoj goleadi, od sedam postignutih golova u Gornjem Stopanju, domaće Jedinstvo sa 4:3 savladalo je ekipu Jablanice ioz Medveđe.

Budućnost – Gracko 3:1

Pusta reka – Žitorađa 3:1

Alakince – Sloga 0:2

Kosanica – Nebeski anđeli 0:2

Vranjska banja – Čekmin 0:0

Jedinstvo (GS) – Jablanica 4:3

Dobrič – Svetlost 1:2

Slobodna je bila ekipa Jedinstva iz Grdelice.

24.kolo igra se 24. i 25. aprila, a rivali su:

Gracko – Dobrič

Svetlost – Jedinstvo (GS)

Jablanica – Vranjska banja

Čekmin – Kosanica

Jedinstvo (G) – Alakince

Sloga – Pusta reka

Žitorađša – Budućnost

Sve utakmice počinju od 16,30 časova

Nebeski abnđeli su slobodni u ovom kolu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.