Izvor: Radio 021, 23.Mar.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački policajci spasili ženu koja je pokušala samoubistvo sa detetom u rukama

Policajci u Leskovcu Nenad Stanković i Marko Stojičić sprečili su tragediju u tom gradu kada je jedna žena, sa petogodišnjim detetom u naručju, htela da izvrši samoubistvo.

Policijski službenici su nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu zgrade, na visini od oko pet metara, navodi se u saopštenju policije.

Policajac Nenad Stanković se popeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << merdevinama do žene, koja je bila vidno uznemirena, i nakon razgovora uspeo da je ubedi da mu preda dete, a zatim je i njoj pomogao da siđe.

Direktor policije Vladimir Rebić ističe da je izuzetno ponosan na hitru i uspešnu reakciju policijskih službenika iz Leskovca, koji su, kaže, pokazali izuzetnu sposobnost, profesionalnost i hrabrost obavljajući svoje redovne zadatke.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova prepoznaje i vrednuje takav način rada, a trudićemo se da obezbedimo bolji materijalni položaj i opremu za sve policijske službenike, kako bi još efikasnije i profesionalnije obavljali svoje zadatke", naveo je Rebić.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.