Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2021, 08:43

Leskovački plivači na mitingu u Zrenjaninu osvojili 15 medalja

Na međunarodnom plivačkom takmičenju ''Mladost Rozenfild'' održanom u Zrenjaninu, Plivački klub Leskovac predstavila su 13 plivača koji su, u konkurenciji od ukupno 29 klubova sa 405 takmićara, osvojili ukupno 15 medalja.

Zlatna odličja osvojili su Luka Dimitrijević na 50 m prsnim stilom i na 100 m mešovito. Pavle Joić na 200 m mešovito, te Luka Stojanović na 100 m kraul stilom.

Srebra su pripala Jani Petković na 50 m delfin, Iskri >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dobrić u istoj disciplini, ali u godištu 2012. Srebrni je bio i Nikola Savić u disciplini 100 m kraul, kao i Iva Petković u trci na 100 m prsnim stilom.

Bronzane medalje pripale su Nađi Marković na 50 m kraul i prsnim stilom, Andrei Stanković u trci na 100 m prsno, kao i Novaku Stojiljkoviću u istoj disciplini. Bronzom se okitio i Pavle Joić na 100 m prsnim stilom, zatim Iva Petković na 100 m kraul i Jelena Ćirić u disciplini 200 m kraul.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Zrenjanin

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Petnaest medalja u Zrenjaninu za PK „Leskovac“

Izvor: JUGpress.com, 10.Maj.2021

LESKOVAC..Na Međunarodnom plivačkom takmičenju „Mladost Rozenfild“ u Zrenjaninu Plivački klub „Leskovac“ je nastupio sa svojih 13 plivača. Oni su uspeli da osvoje ukupno 15 medalja u konkurenciji 29 kluba sa 405 takmičara...Osvajači medalja su:..Jana Petković 2011...Srebrna medalja na...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.