Leskovački gradonačelnik sa Palmom u Beču

Izvor: juGmedia, 24.Nov.2012, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački gradonačelnik sa Palmom u Beču

LESKOVAC – Leskovački gradonačelnik Goran Cvetanović nalazi se u poseti Beču sa političko-privrednom delegacijom, koju predvodi predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Cilj sastanka je razgovor s privrednicima Austrije i ponuda investitorima te zemlje da ulažu u Srbiju.

Delagciju čine je 80 privrednika, a među njima se nalaze i prvi ljudi  >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovca, Kruševca, Trstenika, Rekovca, Bele Crkve, Obrenovca, Aleksinca, Surčina i Uba, kao i profesori Pedagoškog fakulteta i Megatrend univerziteta.

Sa Cvetanovićem je i njegov zamenik Dragan Jovanović, lider JS u Leskovcu.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi da osnuju svoju stranku

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2012

Predsednik Skupštine grada Jagodina i šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije u skupštini Srbije Dragan Marković Palma ocenio je, tokom boravka u Beču, da bi Srbi u Austriji trebalo da osnuju i svoju stranku...Pramerova i Majer sa srpskom delegacijom  ..Marković je u Privrednoj komori Beča i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.