Izvor: JUGpress.com, 07.Maj.2023, 10:03

Leskovački futsaleri izborili majstoricu

LESKOVAC

U drugoj utakmici baraža za popunu Prve futsal lige Srbije ekipa KMF „Leskovac“ pobedom u duelu sa ekipom KMF „Novi Sad“ rezultatom 5:3 izjednačili su na 1:1 u pobedama.  Odlučujuća, treća utakmica, igra se u petak u Novom Sadu. Gostujući tim je prvi došao u vođsto, domaći poravnavaju, a gosti ponovo uspevaju da povedu, ali i Leskovčani da porvanaju na 2:2. U 24. minutu je 3:2, ali u u 33. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << minutu ponovo nerešeno – 3:3. Samo minut nakon toga Leskovčani ponovo vode, a pobedu je osigurao Stefanović golom u 38. minutu meča za konačnih 5:3.

Za ekipu KMF Leskovac su igrali: Vukadinović, J. Cvetanović, Stefanović, Stanojević, Nastić, Janković, Lj. Stefanović, Vukojević, Petrović, Bojat, Micić, Jović, Stojadinović, Živković. (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.