Leskovački biciklista podlegao povredama

Izvor: Glas javnosti, 22.Okt.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački biciklista podlegao povredama

LESKOVAC - Jedna osoba je preminula od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac - Drvodelja, saopštila je danas Policijska uprava u Leskovcu.

V. K (75) iz Vlasa, vozač bicikla, preminuo je u KC Niš od teških telesnih povreda zadobijenih u saobraćajnom udesu koji se dogodić putničko vozilo i bicikl.

Uviđaj na licu mesta obavio je istražni sudija Osnovnog suda i zamenik Osnovnog javnog tužioca, a uzrok saobraćajne nezgode će biti utvrđen u toku daljeg postupka.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Leskovac: Poginuo biciklista

Izvor: B92, 22.Okt.2012

Leskovac -- Jedna osoba je preminula od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac - Drvodelja, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu...V. K (75) iz Vlasa, vozač bicikla, preminuo je u KC Niš od teških telesnih povreda zadobijenih u saobraćajnom udesu koji se dogodio juče...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.