Izvor: JUGpress.com, 17.Avg.2023, 09:12

Leskovački bajkeri skupili su za Milicu 97.370 dinara, možete da pomognete slanjem SMS poruke

LESKOVAC

Leskovački bajkeri skupili su za Milicu 97.370 dinara u jednodnevnioj akciji u centru grada.

Ovaj novac je uplaćen na račun a da bi to stvarno dokazali, bajkeri su nam poslali i uplatnicu .

Građani i dalje mogu da pomognu a najjednostavniji način za pomoć Milici je sms 191 na broj 3800, a cena poruke je 200 dinara.

Leskovački bajkeri pokrenuli su akciju prikupljanja humanitarne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pomoći za svoju sugrađanku Milicu Nikolić. Miodrag Blagojević kaže da su sredstva potrebna zbog operacije u Turskoj.

„Ona je rođena sa jednim bubregom, a sada je i on prestao sa radom, tako da je potrebna transplatacija koja košta 50.000 evra. Nama nije ovo prva akcija odakvog tipa i na ovom mestu, a moramo da napomenemo i da je čitava naša akcija uredno prijavljena u policiji, a sav prikupljeni novac se uplaćuje na žiro-račun.“ (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.