Leskovački Vodovod ostao bez direktora, Staniša Ristić podneo ostavku

Izvor: JužneVesti.com, 25.Maj.2023, 13:20

Leskovački Vodovod ostao bez direktora, Staniša Ristić podneo ostavku

V. d. direktora leskovačkog Vodovoda Staniša Ristić podneo je juče ostavku na tu funkciju, potvrdio je Južnim vestima, Kako navodi, ostavku je podneo iz privatnih razloga.

JKP Vodovod je u 2022. godinu završio sa dugom od 11 miliona dinara, računi za vodu bili su uvećani u aprilu pošto je poskupljenje uračunato i za mesece kada nije bilo čitanje vode, pa se upravo to u preduzeću spominje kao glavni razlog Ristićevog odlaska.

Tačno je da sam juče >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << podneo ostavku. Što se tiče razloga - oni su isključivo privatni - napisao je Ristić.

Njega bi na funkciji v. d. direktora trebalo da zameni dosadašnja pomoćnica Maja Milojević Milošević, koju je i sam gradonačelnik Cvetanović mnogo puta hvalio za njen rad i doprinos u Postrojenju za pričišćavanje otpadnih voda.

Podsetimo, Ristić je na čelu Vodovoda bio i do 2015. godine, kada je Cvetanović odlučio da ga smeni sa te funkcije, uz obrazloženje da je nezadovoljan njegovim radom.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.