Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački Radio klub najbolji

LESKOVAC

Radio klub „Nikola Tesla“ iz Leskovca je osvojio prvo mesto i zlatni pehar u ekipnom plasmanu u konkurenciji od 11 timova  na 10. Međunarodnom takmičenju u radio orijentiringu pod nazivom „10. LOPARG“, dok su u pojedinačnim kategorijama leskovčani osvojili 11 medalja.

Radio klub „Nikola Tesla“ iz Leskovca organizovao je ovo takmičenje, koje je održano na terenima Pašine česme, a takmičari su se nadmetali u brzni otkrivanja sakrivenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << radio predajnika.

Učestvovalo je 50 takmičara iz Srbije i to iz Leskovca, Paraćina, Dimitrovgrada, Novog Sada, Sombora, Zaječara, Smedereva. Makedoniju je predstavljao radio-klub iz Skoplja, dok su iz Bugarske došle ekipe iz Berova, Sofije, Targovišta i Plovdiva.

Radio klub „Nikola Tesla“ iz Leskovca je osvojio prvo mesto i zlatni pehar u ekipnom plasmanu u konkurenciji od 11 timova, dok su u pojedinačnim kategorijama leskovčani osvojili 11 medalja.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.