Leskovački JS: Podrška za Palmu

Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački JS: Podrška za Palmu

LESKOVAC

Na nedavnoj sednici Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Leskovcu doneta je jednoglasna odluka i ispoštovana želja članstva da se Dragan Marković Palma predloži za predsednika Jedinstvene Srbije na izbornoj Skupštini stranke, koja će biti održana 6. oktobra u Beogradu u Sava Centru.

Dragan Marković Palma je svojim radom postao simbol nastojanja da svim građanima Srbije bude što dostupnija socijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pravda, što su Leskovčani prepoznali i masovno prihvatili, kažu u leskovačkom odboru ove stranke.

Članovi GrO Leskovac istakli su da je prepoznatljiv politički moto Dragana Markovića Palme da političari budu korisni za narod iz koga potiču i da je “osnova svake uspešne politike štedljiv, domaćinski pristup potrebama i interesima građana a to je prepoznala beogradska Prva evropska kuća dodeljujući titulu „Najevropljanina“ predsedniku Skupštine opštine Jagodina Draganu Markovići Palmi”.

Potpredsednik Jedinstvene Srbije Nenad Filipović  rekao je da mora što više iskoristiti Palmina pozitivna politička energija i da njegov opšteprepoznatljiv imidž kroz rad stranačkih aktivista bude što vidljiviji u narodu leskovačkog kraja.

On je podsetio da je Palma čovek koji voli da pomaže i da su to uvideli i Grci uručujući mu dva priznanja, titulu počasnog građanina grčkog grada Katerini, a nedavno i zvanje počasnog konzula Republike Grčke u Srbiji.

Na ovoj  sednici je izabrano i sedam kandidata koji će predstavljati leskovački odbor u Glavnom odboru Jedinstvene Srbije.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.