Izvor: JUGpress.com, 28.Jan.2020, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački Deda mraz i dalje deli paketiće

LESKOVAC

Leskovački Deda Mraz ne posustaje.

Akcija podele novogodišnjih paketića i dalje traje, a prethodnih dana obradovana su deca iz MZ „Stojan Ljubić“ i „Hisar“, gde je preko 300 dece dobilo poklon.

U Kumarevu je gradonačelnik Leskovca Gortan Cvetanović podelio lično nekoliko od 110 paketića, u Vinarcu 65.

U Gornjem Krajincu je deci iz ovog kraja, odnosno iz Gornjeg i Donjeg Krajinca, Zloćudova i Nomanice podeljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 220 paketića, a u Manojlovcu 350.

Nekoliko stotina paketića podeljeno je i mališanima u Grdelici.

Kao donatori paketića pominju se “ugledni članovi SNS”.

(Foto: sajt grada Leskovca)

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.