Leskovačke žene učile kako da se odbrane od fizičkog napada

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačke žene učile kako da se odbrane od fizičkog napada

LESKOVAC – Ninjutsu klub Bujinkan Leskovac u prostorijama MMA Gym-a održao je juče tradicionalni besplatni seminar Samoodbrana za žene, peti po redu .

Glavni instruktor na seminaru bio je Vladimir Stevanović, ninjutsu majstor 5. dan.

Cilj seminara je formiranje svesti o samoodbrani i o očuvanju sopstvenog života u situacijama koje ugrožavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zdravlje i život pojedinca. Seminar je bio otvorenog tipa, samo za pripadnice ženskog pola, bez starosnog ograničenja.

Učestvovalo je oko 70 pripadnica lepšeg pola.

Svojim prisustvom ovaj seminar je podržao i ninjutsu instruktor iz Makedonije, šidoši Kire Nastov, koji planira da održava i širi isti princip besplatnih seminara samoodbrane za žene u Makedoniji.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.