Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2023, 23:03

Leskovačke gimnastičarke u Kruševcu osvojile medalje

LESKOVAC

Gimnastički klub ,,Kolut” iz Leskovca je danas u Kruševcu, na Vidovdanskom turniru u ženskoj sportskoj gimnastici, osvojio medalje.

U sve tri tri kategorije takmičenja, kako u ekipnoj tako i u pojedinačnoj konkurencji i ostvarile su zapažene rezultate.

Rezultati po razredima u ekipnoj kategoriji:

Najstarija grupa Gimnstastičog kluba ,,Kolut”, VII-VIII razred  je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << osvojila prvo mesto;

Ekipa V-VI razred je osvojila drugo mesto;

Najmlađa ekipa,  I-IV razreda, su osvojile IV mesto.

Rezultati u pojedinačnoj konkurenciji:

– Lena Stojiljković I mesto kategorija VII-VIII razred

– Iva Stevanović II mesto kategorija VII-VIII razred

Vidovdanski turnir u svim kategorijama drugo mesto u sastavu :

– Lena Stojiljković

– Ena Perić i

– Lena Popović.

Ovo je još jedan  pokazatelj da rezultati u prvom kolu regionalnog takmičenja u ženskoj sportskoj gimnastici C programa koje se održavalo u Negotinu nisu slučajni kada je Gimnskički klub ,,Kolut” u pitanju jer smo tamo zauzeli drugo mesto u najstarijoj kategoriji i pojedinačno najuspešnije gimnastičarke takmičenja, izjavili su treneri kluba Goran Stojanović i Tatjana Kostić. (kraj) SA/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.