Leskovačka policija privela dva lica zbog više pljački

Izvor: Blic, 15.Jan.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačka policija privela dva lica zbog više pljački

Ivan M. (26) uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao četiri trgovinske radnje u Lekovcu, saopštila je danas policija.

Ivanu M. koji je od ranije poznat policiji kao izvršilac teških krađa, određeno je policijsko zadržavanje.

On je osumnjičen da je, maskiran "fantomkom", uz pretnje i upotrebu fizičke sile od radnica trgovinskih radnji, oduzeo veći iznos novac i dva mobilna telefona. Osumnjičeni, koji se tereti da je četiri razbojništva izvršio u protekle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dve nedelje, je uhapšen u nastavku pojačanih aktivnosti leskovačke policije na suzbijanju razbojništava i razbojničkih krađa.

Leskovačka policija je uhapsila i Dragana S. (26) zbog sumnje da je sa Draganom K. (26), koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, obio četiri kuće.

Oni su osumnjičeni da su 18. decembra prošle godine šrafcigerom razvalili brave na vratima tri porodične kuće u Leskovcu i selu Gornje Stopanje, iz kojih su odneli zlatan nakit, veći iznos novca i kompjuter.

Osumnjičeni se terete i da su deset dana kasnije obili kuću u Leskovcu, tako što su podesnim predmetom polomili cilindar brave na vratima i odneli "LCD" televizor.

Draganu S. je određeno policijsko zadržavanje, navela je Policijska uprava u Leskovcu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pljačkali kuće i radnje

Izvor: Glas javnosti, 16.Jan.2010, 07:05

LESKOVAC - Ivan M. (26) uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao četiri trgovinske radnje u Leskovcu, saopštila je juče policija. Ivanu M. koji je od ranije poznat policiji kao izvršilac teških krađa, određeno je policijsko zadržavanje. On je osumnjičen da je, maskiran „fantomkom“, uz pretnje...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.