Leskovačka policija o hapšenju ispred diskoteke “Safir”

Izvor: JUGpress.com, 16.Avg.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačka policija o hapšenju ispred diskoteke “Safir”

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. M. (1983) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti, saopštila je danas leksovačka policija.

S. M. se tereti da je 14. avgusta, u ranim jutarnjim časovima ispred jedne diskoteke u Leskovcu fizički napao četvoro sugrađana i lakše ih povredio.

Sudija za prethodni postupak je po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana, navodi se u policijskom saopštenju.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Sudija naredio privođenje penzionerke za nepostojeći dug od 4.000

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2016

LESKOVAC – Sudija za prekršaje u Leskovcu naredio je privođenje penzionerke M.R. (63) zbog nepostojećeg duga za saobraćajni prekršaj, a pritužba protiv policajaca koji su je privodili je u razmatranju...Ovo se između ostalog navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova i leskovačke...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.