Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2023, 16:47

Leskovačka policija još uvek nije pronašla napadače na Šiškina

LESKOVAC

Leskovačka policija još uvek nije uhapsila napadače na Vladimira Šiškina, funkcionera Pokreta SRCE u ovom gradu i karate trenera.

Na naše pitanje da li je policija identifikovala napadaće u Marfi pabu i da li je nekog privela zbog tog slučaja, dobili smo odgovor da nema ništa novo u istrazi tog napada.

Četiri muškarca napala su u petak oko 13 sati člana Gradskog odbora pokreta SRCE Vladimira Šiškina u Marfi pabu u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovca.

Još dve osobe iz njihovog društva su bile ispred ovog kafića dok je napad trajao.

Njemu su u pomoć priskočili nekadašnji poslanik DS Žika Stanković i vlasnik kafića i nekadašnji funkcioner DS Saša Pešić.

Policija je tada rekla da intenzivno radi na identifikovanju napadača.

Dva dana kasnije još uvek nema nikakvih novosti oko tog identifikovanja iako je napadaće video veliki broj ljudi a događaj su zabeležile i kamere. (kraj) LJS/MN

Izvor JUGpressa: Napad u kafiću zbog privatnih neraščišćenih računa

Izvor JUGpressa: Napad u kafiću zbog privatnih neraščišćenih računa

Šiškin: Ja sve svoje račune na vreme plaćam, napadači na mene su pre nekoliko dana maltretirali momka u radnji

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.