Leskovac ponovo pokušava da napravi javni toalet - sada nudi manje para

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2024, 11:03

Leskovac ponovo pokušava da napravi javni toalet - sada nudi manje para

Četiri meseca nakon što je jedan propao, Javno preduzeće "Urbanizam i izgradnja Leskovac" raspisalo je novi tender za izgradnju javnog toaleta u ulici 9 Jugovića. Procenjena vrednost radova je oko 4,1 miliona dinara.
I dalje je u planu postavljanje objekta montažnog tipa koji bi trebalo da bude postavljen na slobodnoj parkovskoj površini, gde je nekada postojao javni toalet. U tenderskoj dokumentaciji je navedeno da će toalet imati dve sanitarne kabine, mušku i žensku, predprostor i tehničku prostoriju.
Planirani objekat je javne namene i postaviće se na betonskoj podlozi. Oko objekta je planirano popločavanje pešačkih površina od behatona, oivičenih ivičnjakom sačinjenim od kamenih kocki...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Više od pet miliona dinara za održavanje semafora u gradu

Izvor: JUGpress.com, 04.Apr.2024, 10:19

LESKOVAC..Firma DOO LUX LESKOVAC održavaće i ubuduće svetlosnu signalizaciju u gradu (čitaj semofori) za 5.349.000 dinara sa PDV...Javni poziv je raspisalo Javno preduzeće “Urbanizam i izgradnja Leskovac” a plaća se iz budžeta grada, tj. od novca svih građana...Ugovor važi za 12 meseci...Odluka...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.