Izvor: JUGpress.com, 08.Avg.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac najzad dobija Akva park?

LESKOVAC

zgradu nekadašnjeg motela “Atina”, pored starog auto puta Niš-Vranje, kupio je vlasnik Mlekare “Gložane” iz istoimenog sela kod Vlasotinca, potvrdio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Cvetanović je rekao i da je plan novog vlasnika da na ovom prostoru gradi Akva park i da je zbog toga danas i bio u njegovom kabinetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Druge detalje nije otkrivao.

Do sada je najmanje tri puta najavaljivano u ranijim godinama, da će Leskovac da dobije Akva park ali su investitori odustajali posle nekog vremena .

Zvaničnog objašnjenja za odustajanje nije bilo a o tome šta se nezvanično pričalo po gradu nećemo ovom prilikom.

O tome da će dosadašnji vlasnik motela “Atina” Slaviša Stoiljković navodno da pravi akva park govorilo se po gradu još pre nekoliko godina.

U medjuvremenu je javnost zaboravila na te najave a Stoiljković je neke od firmi koje je kupio prodavao drugima, poput nekadašnjeg pogona fabrike “Niteks” u Medvedji , koji je prodao Muharemu Salihuu iz Tupala .

Komples motela “Atina” se prostire na oko tri hektara i ima veliki parking-prostor namenjen teretnim i putničkim vozilima i autobusima.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.