Leskovac kupuje cirkular za izradu klupa

Izvor: juGmedia, 11.Dec.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac kupuje cirkular za izradu klupa

LESKOVAC – Iz gradskog budžeta biće odvojeno 360.000 dinara za kupovinu cirkulara za obradu drveta koji će koristiti javno komunalno preduzeće „Grdelica“.

Leskovački većnisi su danas odlučili da podrže ovaj predlog i obezbede ovu mašinu kojom će se praviti mobilijar za dečja igrališta i parkovske klupe.

„Novi mobilijar praviće se i u školama, obdaništima, po domovima zdravlja i na ostalim javnim površinama“ stoji u obrazloženju odluke.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />Proizvodnja mobilijara na teritortiji grada povereno je JKP „Grdelica“, a novac za cirkular će se obezbediti iz sredstava Fonda za zaštitu životne sredine grada Leskovca.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.