Leskovac dobio novu direktorku Pošte

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac dobio novu direktorku Pošte

Dugogodišnj rukovodilac usluga u leskovačkoj Pošti Aleksandra Milić od 1. oktobra je novi direktor ovog preduzeća.

Nju su izabrale same kolege na internom konkursu, nakon što je reorganizacijom “Pošta Srbije“ bilo predviđeno da se broj funkcionera sa 98 smanji na 32.

Za izbor novih direktora u svega nekoliko gradova u Srbiji bilo preko 700 kandidata, što je na obeležavanju Svetskog dana pošta prošlog petka potvrdio i Milan Krkobabić, direktor JP >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << “Pošta Srbije”.

Svi rukovodioci su naši dugogodišnji radnici, a izabrale su ih kolege na internom konkursu. Prvi put u istoriji preduzeća 15.000 zaposlenih je dobilo šansu da se javi na poziv za rukovodeći kadar “Pošte Srbije“ - naglasio je Krkobabić.

Kako je istakao, najvažnije je to što je uspostavljena linija odgovornosti “od vrha do dna”.

Milićeva je kao direktorka leskovačke Pošte zamenila Jovana Zeca koji je bio rukovodilac punih 7 godina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.