Leskovac dobio Jedinstveno upravno mesto, za adaptaciju i nabavku opreme skoro 7 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2023, 19:02

Leskovac dobio Jedinstveno upravno mesto, za adaptaciju i nabavku opreme skoro 7 miliona dinara

Kako bi građani mogli na jednostavniji i efikasniji način da prikupe neohodna dokumenta, bez da idu od jednog do drugog šaltera, u zgradi leskovačke Osmospratnice danas je otvoreno Jedinstveno upravno mesto.

Projekat vredan 6,9 miliona, od čega je 6 miliona finansiralo Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, a Grad učestvovao sa 900.000 dinara, građanima će olakšati mnoge procedure i smanjiti odlazak na više šaltera.

Leskovčani će, kako se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na sajtu Grada, u okviru Uslužnog centra imati i redomat - uređaj koji svojim sistemom služi za upravljanje redovima i uštedu vremena provedenog u čekanju.

Uslužni centar sada ima potpuno drugačiji, moderan izgled i prilagođen je novim tendencijama u administraciji, službenici su dobili bolje radne uslove zbog čega će biti produktivniji, motivisaniji i efikasniji, a sve da bi procedure bile pojednostavljene, i ono što je osnovni cilj svima nama, kvalitetniji život građana, odnosno, kvalitetnija i bolja usluga, što je i namena ovog jednistvenog mesta - rekao je Cvetanović.

Vrednost onvesticije 6,9 miliona dinara; foto: Grad LeskovacKristina Vasiljković, šef Odeljenja za pružanje usluga građanima, istakla je da su Jedinstvenim upravnim mestom, ali i renoviranjem Uslužnog centra rešeni glavni problemi koji su postojali.

Zamenjena je zastarela električna mreža i mreža za rasvetu, kao i računarska mreža, koja je od suštinskog značaja za obavljanje administrativnih poslova. Uređen je enterijer, sala je brendirana, a upošljenici Gradskog uslužnog centra su dobili radne uniforme. Posebna važnost ovog projekta ogleda se u tome da će građani na jednom šalteru moći da dobiju što više usluga, a svi njegovi benefiti će se osetiti u narednom periodu - rekla je Vasiljević.

Podsetimo, Jedinstveno upravno mesto pre Leskovca dobili su i Niš, Vlasotince i Blace.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Leskovcu otvoreno Jedinstveno upravno mesto, u opremanje uloženo 6,9 miliona

Izvor: JUGpress.com, 20.Jan.2023

LESKOVAC..Završeno je adaptiranje šalter sale u „Osmospratnici“, zgradi u kojoj se nalazi Gradska uprava i službe u Leskovcu , i u tom prostoru je otboreno Jedinstveno upravno mesto...Gradonačelnik Lerskovca Goran Cvetanović je danas rekao da je za uređenje ovog prostora i uspostavljanje Jedinstvenog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.