Leskovac bogatiji za tri stanovnika, gradonačelnik uručio poklone

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 18:31

Leskovac bogatiji za tri stanovnika, gradonačelnik uručio poklone

Predstavnici grada Leskovca danas su posetili Oliveru Kostić i njenu porodicu kako bi joj uručili auto-sedišta koja je lokalna samouprava obezbedila za svu decu rođenu u 2021. godini.

U feburaru ove godine Olivera Кostić, mama tada jedanaestogodišnje Teodore, na svet je donela Olgu, Emiliju i Jovana. Trojke su stigle 11. februara i ulepšale život svojoj porodici i obogatile Leskovac za tri nova stanovnika.

U sklopu populacione politike Leskovac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, pored jednokratne pomoći porodiljama u iznosu od 10 hiljada za zaposlene i 20 hiljada za nezaposlene, vaučera za deset prvorođenih beba u iznosu od 20 hiljada dinara, naknade za udžbenike za sve učenike prvog razreda na teritoriji grada Leskovca, i za sve učenike čije su porodice korisnici socijalne pomoći, subvencionisanja boravka dece u privatnim vrtićima, finansiranja postupka vantelesne oplodnje, pristupanja pokretu za decu Tri plus, uveo i meru dodele auto-sedišta.

Mama Oliveri je pored auto-sedišta danas uručena i novčana pomoć, donacija gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, koji je nakon što je čuo da trojke zahtevaju specijalizovana kolica, odlučio da lično pomogne porodici za nabavku istih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gradonačelnik Leskovca darivao trojke o kojima je JUGpress pisao

Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2021

LESKOVAC..Februara meseca 2021. Olivera Kostić, mama jedanaestogodišnje Teodore, je na svet donela Olgu, Emiliju i Jovana. Trojke su stigle 11. februara, ulepšale život svojoj porodici i obogatile Leskovac za tri nova stanovnika, objavljeno je na sajtu grada...O ovim trojkama je Regionalna informativna...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.