Leskovac: Za ovakav pokušaj samoubistva niste čuli

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Za ovakav pokušaj samoubistva niste čuli

Lekari Urgentnog centra u Leskovcu morali su da spasavaju 30-godišnjeg muškarca, koji je za jedno popodne pojeo 20 čokolada, kantu krema i popio šest litara "kola-kole".

Foto: youtube/printscreen

Slučaj se dogodio prošlog vikenda, a lekari nisu mogli da potvrde već su samo izrazili sumnju da je mladić ovim neobičnim činom pokušao da izvrši samoubistvo, prenosi leksovački portal "Jugmedia". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Pacijent je upao u hiperglikemiju, a lekari su morali da pronađu način kako da mu stabilizuju stanje kako ne bi pao u komu.

"Stvar je u tome da se od povišenog šećera u krvi ne umire baš tako lako. Najgore što je moglo da se dogodi mladiću je da padne u komu. A ovakav slučaj do sada sigurno nismo imali, pokušavali se da se ubijaju tako što popiju esenciju ili gutanjem veće doze lekova za smirenje, a ovo je već poseban slučaj", rekao je direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

Ipak, najbizarniji slučaj pokušaja samoubistva u Leskovcu desio se samo pre dva meseca, kada je muškarac čak tri puta digao ruku na sebe u jednom danu.

On je, najpre, pokušao da se otruje lekovima, zatim da se obesi, pa kako mu ni to nije uspelo, odlučio je da popije veću količinu esencije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Pokušao da se ubije čokoladom i "koka-kolom"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2016

Lekari Urgentnog centra u Leskovcu morali su da spašavaju 30-godišnjeg muškarca, koji je za jedno popodne pojeo 20 čokolada, kantu krema i popio šest litara "kola-kole"...Slučaj se dogodio prošlog vikenda, a lekari nisu mogli da potvrde već su samo izrazili sumnju da je mladić ovim neobičnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Leskovac: Za ovakav pokušaj samoubistva niste čuli

Izvor: Cafe.ba, 24.Maj.2016

Ljekari Urgentnog centra u Leskovcu morali su da spasavaju 30-godišnjeg muškarca, koji je za jedno popodne pojeo 20 čokolada, kantu krema i popio šest litara kola-kole.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.