Leskovac-Vranje: Pala prva slana

Izvor: JUGpress.com, 31.Okt.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac-Vranje: Pala prva slana

LESKOVAC-VRANJE-KURŠUMLIJA

Jutros u sedam sati Vranje, Leskovac I Kuršumlija su medju najhladnijim mestima u Srbiji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sem planina I Sjenice, temperatira ispod nule je zabeležena jedino u Kuršumliji I Požegi (-3 C) , Vranju (-2C) I Leskovcu(-1C) , govore zvanični podaci Republičkog hidrometeorološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zavoda Srbije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Medjutim, termometar na automobile je na samo šest kilometara od Leskovca nešto pre sedam sati beležio I temperaturu od – 2 stepena Celzijusova.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U leskovačkom, vranjskom I kuršumlijskom kraju je jutros zabaležen I prvi mraz,  pala I prva slana ove jeseni  a povrtari, koji nisu uspeli da skinu svo povrće sa njiva, njenu pravu snagu videće tek kad ogreje sunce.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.