Leskovac: Uhapšeni zbog preprodaje heroina

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2011, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Uhapšeni zbog preprodaje heroina

Leskovačka policija uhapsila je i zadržala četiri osobe iz Leskovca, zbog sumnje da su prodavali drogu, saopštila je Policijska uprava tog grada.

Uhapšeni su V. S. (32), D. S. (35), V. L. (30) i LJ. K. (28) iz Leskovca, a u dve sinhonizovane akcije, policija je pronašla i oduzela više od 19 grama heroina.

Policija je 15. septembra, u popodnevnim časovima, na putu Leskovac - Pirot, kod skretanja sa Malo Bonjince, zaustavila "opel" kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << V. S. dok su u vozilu bili D. S. i V. L. i tom prilikom, policija je pronašla i oduzela heroin, težine 9,54 grama, koji su kupili u Pirotu.

Istoga dana, u večernjim časovima, policija je u Leskovcu, u Ulici Slobodana Penezića, prilikom hapšenja LJ. K. pronašla i oduzela upakovan heroin u plastici težine 9,64 grama. Uhapšeni će tokom dana biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.