Leskovac: Pronašla miša u hlebu!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2010, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Pronašla miša u hlebu!

Republička poljoprivredna inspekcija u Leskovcu počela je kontrolu prodavnice i pekare u tom gradu posle prijave roditelja učenice koja tvrdi da je pronašla miša u vekni hleba.

U pekari tvrde da taj hleb nije njihov.

"Imamo sve neophodne sertifikate za proizvodnju i kvalitet hleba, a higijena je na zavidnom nivou. Uostalom, naše mašine su veoma jake i miša bi samlele", kazao je direktor te pekare. U prodavnici u kojoj je kupljena vekna hleba takođe odbacuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krivicu.

Učenica N.Ć. (17) iz leskovačkog naselja Ančiki tvrdi da je pre dva dana pronašla miša u vekni hleba pre nego što je zagrizla parče hleba namazano paštetom.

"Bio je ispečen zajedno sa hlebom", kazala je N.Ć.

Njena porodica je istog dana podnela prijavu Republičkoj poljoprivrednoj inspekciji u Leskovcu, gde ispituju taj slučaj i kontrolišu prodavnicu i pekaru.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.