Leskovac: Preminuo nožem uboden pacijent

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2013, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Preminuo nožem uboden pacijent

Mirko Mitrović (67) iz Beograda, koga je pre dva dana nožem ubo u stomak brat njegove žene, preminuo je na hirurškom odeljenju Opšte bolnice u Leskovcu, rečeno je beogradski agencijama.

Načelnik Službe opšte hirurgije Jovica Vučković rekao je da je pacijent iznenada preminuo i da će se posle obdukcije znati šta je izazvalo smrt.

"Bio je u stabilnom stanju, ne znamo šta je uslovilo smrt. Ubod nožem je bio dubok, ali ni jedna vitalna funkcija nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << povređena", kazao je Vučković.

Mitroviću i njegovu suprugu Zlatiju Mitrović nožem je ubo Zlatijin rođeni brat Svetislav Đurović (57) u zajedničkoj kući u leksovačkom naselju Solidarnost. Đurović je pobegao sa mesta zločina i policija za njim još traga. Pretpostavlja se da je do zločina došlo zbog nerasčišćenih imovinskih odnosa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.