Izvor: CrnaHronika.rs, 15.Maj.2013, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Preminuo muškarac koji je izboden zbog porodične kuće

Mirko Mitrović (67) koji je pre dva dana izboden nožem u leskovačkom naselju Solidarnost, iznenada je danas preminuo, rekao je Tanjugu načelnik Službe hirurgije Opšte bolnice Leskovac Jovica Vučković.
On je rekao da je pacijent operisan pre dva dana zbog dubokog uboda u stomak, da je imao povređene unutrašnje organe, ali da je njegovo stanje bilo stabilno.
“Operacija jeste bila teška, ali je njegovo stanje bilo stabilno i ništa nije ukazivalo na iznenadne komplikacije. Tačan uzrok smrti znaće se nakon obdukcije”, kazao je Vučković.
Policija sumnja da je Mirka Mitrovića i njegovu suprugu Zlatiju (54), koja nije životno ugrožena u nedelju nožem ranio Zlatijin brat Svetislav Ðurović (57), koji se nalazi u bekstvu.
Do sukoba je došlo u porodičnoj kući u ulici Dragana Pavlović u Leskovcu zbog nerešenih imovinskih odnosa.
Izvor: pressonline

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.