Leskovac: Medijima upućen poziv za otvaranje septičke jame

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Medijima upućen poziv za otvaranje septičke jame

Portal jugmedia.rs je objavio da su novinari koji prate dešavanja u Leskovcu dobili poziv za “svečano otvaranje septičke jame“.

Kako se navodi, “svečanost” će biti održana u utorak u dvorištu Osnovne škole “Slavko Zlatanović” u mestu Miroševac.

”Na septičkoj jami je rađeno investiciono održavanje, saopšteno je iz Odeljenja za društvene delatnosti i ekonomski razvoj grada Leskovca. Na adresu lokalnih medija stigao je poziv sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mejla ugašene Agencije za lokalni ekonomski razvoj da prisustvuju događaju zakazanom za 13 časova”, navodi jugmedia.rs.

Podsetimo, u niz bizarnih "svečanosti" ubrajaju se otvaranje poštanskih sandučića u Mladenovcu, puštanje u rad "parkinga u blatu", dok je u Kraljevu "svečano pušten u rad semafor".

Sadašnji ministar odbrane, a nekadašnji ministar za rad Aleksandar Vulin, 2015. godine je svečano otvorio lift u Domu za stare i penzionere u Apatinu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.